Slottet

Slottet er en stor gammel station, og det er vores største botilbud og vores almene botilbuds hovedafdeling. Her er 6 lejligheder med egne værelser. Der er 2 – 4 beboere i hver lejlighed. 
 
De fleste unge begynder deres rejse på Horisonten med at bo på Slottet. På Slottet har vi 18 værelser, og her er det muligt at udmønte støtten mere ad hoc end i resten af tilbuddet, simpelthen fordi vi har 6 lejligheder og 18 unge under samme tag. Så her kommer mange pædagoger (til mange unge) i hverdagen, og her kan man få trænet lige præcis de ting, man har brug for, ude i lejlighederne. Indtil der kommer et vis overblik over, hvad støttebehovene er. 
 
På Slottet lærer de unge de basale færdigheder og kompetencer mht. at bo og klare sig mest muligt selvstændigt. Når den unge er klar til det, er det tid til at flytte ud i ‘De små huse’. 
 
Unge på Slottet er typisk i et STU-forløb på Horisonten eller i beskæftigelsestilbud på Horisonten. Alle unge på Horisonten har dagtilbud. 
 
Slottet ligger tæt på alle daglige fornødenheder og kun 2 minutters gang fra fx Netto. 
 
Slottet drives efter Servicelovens §107 (midlertidigt botilbud) og §66 stk. 1 nr. 6 (opholdssted). For unge fra 15 – 35 år. Der er tilkaldenattevagt på Slottet. Nattevagten ankommer fysisk i tilbuddet inden for 5 – 10 minutter. 
 
Dagstakst: 1.068,49