Serviceydelser

Vi tilbyder mange forskellige serviceydelser

Over Stregen er et helhedspædagogisk socialøkonomisk koncept, hvor unge med særlige behov hjælpes til en meningsfuld hverdag med enten ordinær beskæftigelse, beskyttet beskæftigelse, aktivitetstilbud, praktikker osv.

Snedkeriet
På vores eget træværksted fremstiller vi møbler og andre brugsgenstande på bestilling. Snedkerne kan klare det meste og har kreative løsninger på mangt og meget, når du skal finde frem til, hvordan dit næste inspirerende møbel skal tage sig ud.

Transportteamet

Skal du have transporteret varer? Skal du have kørt storskrald og møbler på lossepladsen? Eller har du en anden transportopgave, som kan klares med almindeligt kørekort og kassebil og almindelig trailer, så hjælper vi dig.

Tæskeholdet

Skal du have revet det gamle skur ned? Skal du have gravet have eller ryddet kælderen? Vi er klar med vores store overarme, stædighed og smil fra øre til øre.

IT-supporten

Har du brug for hjælp til at få din computer til at fungere optimalt?

Ønsker du at blive undervist – måske sammen med venner – i grundlæggende brug af IT?

Så har vi underviserne klar.

Bilbisserne

Skal bilen vaskes, støvsuges og poleres? Skal du skifte fra vinter- til sommerdæk eller omvendt. Eller skal der skiftes olie, pærer, viskere eller fikses andre småting, som ikke kræver en egentlig mekaniker?

Vi har remedierne med til dig, og vi klarer opgaven hjemme i din indkørsel.

Eventmagerne

Skal du holde fest, møde, konference eller lign., så har vi søde mennesker klar til at hjælpe dig med servering, menu, madlavning, praktisk hjælp osv.

Vi står klar til at hjælpe dig.

Kunstnerne

Skal du have malet et billede på væggen i din opgang, eller skal du have arrangeret dine ting fint i haven, eller have hjælp til den smukke indretning… Så er kunstnerne klar med fif, håndelag og kunstneriske ideer.

Vi arbejder med mange forskellige teknikker, og vi sætter en ære i at levere et smukt og professionelt stykke arbejde med et unikt udtryk.

Catering

Skal du bruge vilde kager til din fest? Eller de lækreste kanapéer? Måske luksus-sandwich til dit event?

Vi står klar til at hjælpe.