Godset

Godset er vores lille bondegård, hvor man lever som på en rigtig gammeldags bondegård med katte, der fanger mus, geder, der æder alt, hvad de kommer i nærheden af, kaninopdræt, gulerødder, hindbær, jordbær, rådyr på marken, høns og galende haner, og så en helt ubeskrivelig udsigt over Østersøen over Stevns Klint mod Møns Klint. 

På Godset er der mulighed for gå-til-hånde-opgaver hver eneste dag, så her keder ingen sig. Den store have skal holdes, drivhusene skal holdes, jorden skal plejes, græsset skal slås, og dyrene skal have det godt sammen med os mennesker.

Unge på Godset er typisk i et STU-forløb på Horisonten eller i beskæftigelsestilbud på Horisonten. Alle unge på Horisonten har dagtilbud.

Godset ligger mellem Rødvig og Store Heddinge. Bussen kører lige til døren. Horisontens minibusser kører ind til Store Heddinge og tilbage på Godset både morgen, middag, eftermiddag og aften. 

Godset drives efter Servicelovens §107 (midlertidigt botilbud). For unge fra 15 – 35 år. Der er tilkaldenattevagt på Godset. Nattevagten ankommer fysisk i tilbuddet inden for 10 – 15 minutter. 

Dagstakst: 1.068,49.