Afgangsprøver

Du kan få din adgangsprøve hos Horisonten

På Horisonten kan du tage Folkeskoleprøven for 9. kl. (FP9), hvis du har forudsætningerne for det. Du kan også tage 10. kl. prøven (FP10).

Du bliver undervist af læreruddannede specialister, og du kan få lavet FVU-test, så du ved, om du er klar til at træne op til prøverne. Eller om du evt. er klar til anden uddannelse efter STU og måske kan bestå prøverne som en del af din STU.

Du kan også få lavet en SkolePAS-vurdering, som viser, hvordan du arbejder og lærer bedst.

Vi tilbyder også faglige test via ST-prøver, MAT-prøver og andre psykologiske/pædagogiske test, der viser dine forudsætninger og giver overblik over dine muligheder.

Så hvis du fx ønsker at stå med et 9. kl. prøvebevis i hånden sammen med dit STU-kompetencebevis, er det altså en mulighed på Horisonten.

Kære Horisonten

”Jeg er meget taknemlig for jeres fantastiske arbejde og arrangement I lægger i at gøre min datter til et selvstændigt og målrettet ungt menneske.

Hun har selv valgt Horisonten, og er utrolig glad for at gå og bo hos jer. Jeg oplever, at på de 2 år, min datter har været hos jer, har hun gennemgået en stor personlig udvikling. Hun har fået meget mere selvtillid, selvstændighed og mod på tilværelsen.

Der har været en del udfordringer omkring min datters situation. Som pårørende har jeg altid mødt forståelse, støtte og godt samarbejde.

Når man møder til jeres fantastiske arrangementer, er der altid en behagelig og hyggelig atmosfære.

I, personalet, udviser en enorm god forståelse, respekt og andekendelse for de unge. I møder de unge mennesker, hvor de er, og gør dem mere rustede til at klare sig videre frem i livet.”

- Forældreudtalelse